TOP LATEST FIVE پمپ سانتریفیوژی URBAN NEWS

Top latest Five پمپ سانتریفیوژی Urban news

Top latest Five پمپ سانتریفیوژی Urban news

Blog Article

پمپ ضد اسید در صنایع مختلف به کار می‌رود و کاربردهای متنوعی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن در صنایع شیمیایی و پتروشیمی است که برای انتقال و پمپاژ اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و کلریدریک استفاده می‌شود.

ارتفاعی که سیال باید هنگام پمپاژ طی کرده تا به مقصد برسد 

الکتروپمپ سانتریفیوژ علاوه بر صنایع شیمیایی، تاسیسات تصفیه فاضلاب برای انتقال مایعات خورنده حاوی اسیدها، قلیاها و سایر مواد شیمیایی به پمپ های شیمیایی ضد اسید متکی هستند.

تفاوت عمده‌ی این نوع پمپ‌ها با دیگر پمپ‌های مکش در قسمت آب بندی آن است که یا در آن سیلینگ مگنتی به طور کامل جایگزین مکانیکال سیل شده است و یا بدون وجود مکانیکال سیل آب بندی اضافه

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

Analytical cookies are accustomed to know how readers communicate with the web site. These cookies help present information on metrics the quantity of readers, bounce rate, website traffic source, and many others. Advertisement Ad

صنعت هیدرولیک با تکیه بر تجربه سالیان متمادی و بکارگیری روش های نوین در صنعتِ هیدرولیک در سالیان اخیر بر آن شد با تمرکز بر سیستم های هیدرولیک بخشی از مشکلات فنی و خدمات رسانی در این بخش را مرتفع سازد.

پمپ‌های مگنتی یکی از انواع پمپ ضد اسید هستند که از آنها برای انتقال مواد شیمیایی و خورنده استفاده می‌شود.

هنگام روشن کردن پمپ از چرخیدن پروانه در جهت صحیح اطمینان حاصل کنید

پمپ ‌های ضد اسیدی با ارائه مزایای متعدد، نقش کلیدی در صنایع شیمیایی و پتروشیمی ایفا می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مزایای این پمپ ‌ها، توانایی آن‌ها در تحمل شرایط سخت شیمیایی و حرارتی است، که باعث می‌شود برای انتقال مایعات خورنده و اسیدی ایده‌آل باشند.

حرکات انقباضی متناوب و سپس رها شدن ماهیچه ها در اطراف مسیر لوله ای باعث حرکت محتویات داخل آن می شود.

به طور کلی، برای انتخاب مناسب ‌ترین پمپ ضد اسید، توجه به نیازهای خاص صنعت و مقایسه قیمت‌ها از برندهای مختلف ضروری است. 

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس click here از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

عواملی مانند نوع و غلظت مواد شیمیایی، سرعت جریان، فشار مورد نیاز و شرایط دما بر انتخاب و طراحی پمپ های شیمیایی و پلیمری تأثیر می گذارد.

Report this page